
Roti kippenbout | 12,50 |
Rotiplaat met malse kippenboutjes, aardappel, kousenband bereid in kerrie. | |
Roti kippendij | 14,00 |
Rotiplaat met kippendijfilet, aardappel, kousenband bereid in kerrie. | |
Roti tempé | 12,50 |
Rotiplaat met kousenband, aardappel bereid in kerrie en tempé bereid in ketjap. | |
Roti aardappel kousenband | 12,50 |
Rotiplaat met kousenband en aardappel bereid in kerrie | |
Roti lams | 15,00 |
Rotiplaat met lamsvlees, aardappel en kousenband bereid in kerrie. | |

Rotirol kip | 8,50 |
Opgerolde rotiplaat met kippendijfilet, aardappel en kousenband bereid in kerrie. | |
Rotirol tempé | 8,50 |
Opgerolde rotiplaat met kerrie aardappel, kousenband, tempé. | |
Rotirol aardappel kousenband | 8,50 |
Opgerolde rotiplaat met kerrie aardappel en kouseband. | |
Rotirol lams | 10,25 |
Opgerolde rotiplaat met lamsvlees, aardappel en kousenband bereid in kerrie. | |

Nasi kippenbout | 13,50 |
Gebakken rijst met malse kippenboutjes bereid in ketjap, kousenband, mais, doperwten en paprika. | |
Nasi kippendij | 14,00 |
Gebakken rijst met kippendijfilet bereid in ketjap, kousenband, mais, doperwten en paprika. | |
Nasi tempé | 13,50 |
Gebakken rijst met kousenband, mais, doperwten, paprika en tempé bereid in ketjap. | |
Nasi garnalen | 15,95 |
Gebakken rijst met kousenband, mais, doperwten, paprika en de garnalen bereid met tomaat en ui. | |

Bami kippenbout | 13,50 |
Surinaams gekruide bami met malse kippenboutjes bereid in ketjap en kousenband. | |
Bami kippendij | 14,00 |
Surinaams gekruide bami met kippendijfilet bereid in ketjap en kousenband. | |
Bami tempé | 13,50 |
Surinaams gekruide bami met tempé bereid in ketjap en kousenband. | |
Bami garnalen | 15,95 |
Surinaams gekruide bami met kousenband en garnalen bereid in tomaat en ui. | |

Teloh Bakkeljauw | 7,75 |
Gebakken cassave met bakkeljauw. | |
Teloh kip en Bakkeljauw | 9,00 |
Gebakken cassave met bakkeljauw en kip bereid in ketjap. | |

Saoto-soep | 7,75 |
Surinaamse gekruide soep met veganistische bouillon, taugé, gebakken aardappel, ui, vermicelli en mogelijke
toevoegingen van geplozen kippenborstfilet en ei. | |
* Bij alle maaltijden keuze uit peper, zuur (komkommer) en eventueel ketjapsaus en pindasaus.